Werkwijze

Werkwijze

Voor een fotoshoot gaan we samen op zoek naar een mooie locatie of kunnen jullie terecht in mijn (daglicht)studio.
De duur van een fotoshoot is vaak wisselend, ik neem in elk geval alle tijd om jullie op je gemak te stellen en alle mooie momenten vast te leggen. Na de fotoshoot wordt er door mij een eerste selectie van foto’s gemaakt. Deze foto’s komen dan op een beveiligde pagina op mijn site, waarop jullie met wachtwoord kunnen inloggen. Zo kunnen jullie op jullie gemak van thuis uit de foto’s bekijken en uitzoeken.

Gezinnen en kids

Ik vind het belangrijk dat iedereen op de foto staat zoals hij/zij is. Het leukste is als jullie je niet al te bewust zijn van de camera en gewoon leuk samen wandelen, spelen of ravotten. Kortom: aandacht voor elkaar hebben en plezier maken! Ik zal deze momenten dan op een mooie manier voor jullie vastleggen, zodat jullie deze altijd als mooie herinneringen kunnen bewaren!
Een groepsfoto is het mooist als de kleding een beetje op elkaar of de omgeving is afgestemd qua kleur en stijl. Vraag gerust om advies en dan stuur ik jullie een paar tips door! Kies bij een groepsfoto voor rust, en gebruik bij voorkeur niet drukke prints, strepen of ruitjes. Ook is het aan te raden bij een groep om niet allemaal donkere kleding aan te trekken. Het allerbelangrijkste blijft wel: kies kleding waar je je op je gemak en mooi in voelt!!

Zwangerschap

Het beste moment voor een zwangerschapsshoot is tussen 32 en 34 weken. De shoot kan plaatsvinden op een mooie buitenlocatie, in mijn studio of gewoon bij jullie thuis. Ook mag je zelf aangeven of je liever alleen op de foto gaat, samen met je partner of misschien met het hele gezin. Kies qua kleding iets uit waar je je mooi en gemakkelijk in voelt. Een jeans met witte of zwarte top is altijd mooi, maar ook bv een mooie jurk. Wil je foto’s met een blote buik, zorg dan dat je een paar uur voor de shoot niet te strakke kleding draagt, om aftekening te voorkomen.

New Born

Deze fotoshoot wordt gedaan binnen 2-3 weken na de geboorte en duurt ongeveer 2-3 uur. De shoot kan zowel bij jullie thuis in vertrouwde omgeving als in mijn daglichtstudio. Bij jullie thuis kunnen we bv. fotograferen in de babykamer, de woonkamer of jullie slaapkamer. Ik kijk op welke plekjes de mooiste lichtinval is. Ik maak zo puur mogelijke foto’s van jullie pasgeboren baby en leg de interactie vast tussen ouders en baby of broer/zus met de baby. We kunnen evt. gebruik maken van wat dekentjes en accessoires die jullie leuk vinden (denk aan knuffelbeer, naambord etc).
Om de foto’s zo puur en rustig mogelijk te houden, is lichte kleding aan te raden in effen tinten.

Bruidsreportage

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek bespreken we jullie wensen en kunnen jullie zelf aangeven bij welke momenten van de dag jullie graag willen dat foto’s worden gemaakt. Zo kunnen we elkaar al een beetje leren kennen. Als jullie dan definitief hebben doorgegeven dat jullie voor mij kiezen als jullie fotograaf, leg ik de datum vast. Vervolgens zullen we waarschijnlijk iets korter voor het Huwelijk nog een gesprek inplannen om de details nog eens door te lopen. De allermooiste foto’s van jullie dag worden geleverd in hoge resolutie op een USB-stick, zodat jullie daarna zelf kunnen bepalen wat jullie met de foto’s doen (album maken, nabestellen etc.). Afdrukken kunnen ook vrijblijvend via mij geregeld worden.

Cakesmash

Deze shoot is speciaal voor kinderen die 1 of 2 jaar worden. Tijdens de shoot kunnen de kleintjes naar hartenlust van de taart smullen en “kliederen”.
De shoot kan plaatsvinden in de studio of op locatie. Er zal worden gezorgd voor leuke versieringen die we voor de shoot kunnen gebruiken.