Boek jouw

Fotoshoot

01

Hi, wat fijn dat je een fotoshoot wilt boeken!
Op deze pagina reserveer je heel gemakkelijk de door jou gewenste datum en tijd van je fotoshoot in mijn agenda.

Op zoek naar een moment dat beter past? Heb je misschien nog een specifieke vraag, of wil je een cadeaubon?
Neem dan contact op via het contactformulier.

Ik kijk er naar uit je te mogen verwelkomen voor mijn lens!

02
Waardevolle herinneringen voor altijd

Na boeking van je fotoshoot ontvang je van mij een mail met bevestiging van de boeking, samen met de factuur om jouw shoot te betalen.
Zodra de betaling is voldaan, is jouw plekje definitief gereserveerd in mijn agenda. 

Bevestigingsmail & betaalverzoek

hoe nu verder

03

Nadat jullie plekje gereserveerd is, ontvangen jullie van mij een uitgebreide mail met alle informatie en handige tips ter voorbereiding van de fotoshoot. 

Mail met tips & styling advies

Het is zover, de dag van de shoot! Mijn fotoshoots draaien om spontaniteit: geen regie en we hebben vooral veel plezier voor een totaalbeleving.
Vind je het spannend? Geen zorgen, ik help je op weg!

Dag van de fotoshoot

04

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de beelden. Binnen 2 weken ontvang je ze via een persoonlijke online fotogalerij en kun je jouw favoriete beelden selecteren. Ik ga de foto's van jullie keuze vervolgens bewerken en dan kun je ze downloaden.

Wil je meer beelden ontvangen, een fotoalbum samenstellen en/of een bepaalde foto laten afdrukken? Het kan allemaal! Na afloop kun je kiezen uit verschillende extra’s.

05

Editen & oplevering van jullie foto's

Na de fotoshoot

FAQ

neem contact op >

Superleuk! Via onderstaand contactformulier kun jij je aanvraag indienen. Deel alvast zo veel mogelijk informatie, bijvoorbeeld over de soort shoot en voorkeursdata, en dan kom ik bij je terug.
Heb jij een andere vraag? Neem gerust contact met mij op, ik help je graag verder.

5. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

Wanneer jij een fotoshoot hebt geboekt, ontvang je van mij de factuur. Wanneer deze is voldaan, is jouw plekje definitief. 

4. Hoe verloopt de betaling?

Kies vooral iets waar jij je prettig in voelt en wat lekker zit, anders kun je niet volledig genieten van jouw moment. Van tevoren geef ik altijd advies over je kleding en kleuren om te zorgen voor een mooi geheel. Het zou namelijk zonde zijn wanneer een felrode trui met een groot logo de aandacht trekt op de foto in plaats van de connectie. 
Twijfel je en/of heb je behoefte aan persoonlijk (kleding)advies? Geen probleem, ik denk en kijk graag met je mee! Ik heb geen client closet.

2. Wat moet ik aantrekken naar een fotoshoot?

In principe gaat de fotoshoot altijd door, tenzij het regent en we op een buitenlocatie hebben afgesproken. In dat geval prikken we een nieuwe datum.

1. Wat als het slecht weer is op de dag van de fotoshoot?

Om er zeker van te zijn dat ik op jouw gewenste datum kan, is het slim om zo snel mogelijk te boeken. Voor een gezin fotoshoot, newbornshoot, zwangerschapsshoot, communieshoot en portretfotografie raad ik je aan om 1 à 2 maanden van tevoren te boeken. 
Wil jij mij boeken als trouwfotograaf? Hiervoor heb ik beperkt ruimte en daarom adviseer ik je om zo snel mogelijk contact met me op te nemen.

3. Wanneer kan ik het best een shoot boeken?