Contact

op de kasselemeier 42, 6118 DE Nieuwstadt

+31 625555441

info@nicolecoolenfotografie.nl

get in touch

Heb je een vraag, kijk dan eerst even of je antwoord bij de FAQ staat.

Wil je graag een shoot boeken of heb je een vraag? Stuur me een berichtje en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

FAQ

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

1. Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?

In principe gaat de shoot gewoon door bij bewolkt weer. 
Regent het? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor jouw shoot.

2. wanneer kan ik het beste boeken?

Voor gewone shoots raad ik je aan om minstens 1 à 2 maanden op voorhand te boeken. Voor huwelijken ben je er best zo snel mogelijk bij, hiervoor heb ik immers maar beperkte plekjes in mijn agenda!

3. HOE VERLOOPT DE BETALING? 

Na het boeken van de shoot stuur ik je een factuur op t.w.v. 25% van de shootprijs. Wanneer dit betaald is, is je plekje definitief. Nadat je de de foto's hebt ontvangen, stuur ik een factuur voor het resterende bedrag.

4. KAN IK GEBRUIK MAKEN VAN EEN CLIENT CLOSET?

Nee, ik heb helaas geen client closet. Wel krijg je uitgebreide kledingtips voor het mooiste resultaat. En je mag me natuurlijk altijd raadplegen voor advies.

5. IK BEN KLAAR OM TE BOEKEN! WAT NU?

Fantastisch! Je kan een hier een aanvraag indienen voor een shoot. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!

Celine

Nicole is op de eerste plaats heel goed bereikbaar en helder in haar communicatie. Tijdens de shoot weet ze een hele relaxte sfeer te creëeren en de foto's zijn prachtig! We zijn ontzettend tevreden en zullen haar zeker in de toekomst nog eens vragen voor een shoot. Aanrader dus! :)

"Goed bereikbaar en helder in communicatie, hele relaxte sfeer"

Rick & Rowin

Nicole is een hele fijne fotografe. Ze is creatief en makkelijk in communicatie. Tijdens onze bruiloft heeft ze alle speciale momenten super mooi vast weten te leggen! De shoots waren ook echt heel fijn en Nicole zorgt dat je je comfortabel voelt. Dikke aanrader!

"Creatief en makkelijk in communicatie.
Nicole zorgt dat je je comfortabel voelt"

Anouk

"Ik persoonlijk ben normaal niet van de familieportretten, maar Nicole heeft foto's gemaakt die spontaan zijn, en echt zoals we zijn. Wij vonden het een hele fijne shoot,rustig ,creatief en geduldig (vooral met de kleinsten). Echt een aanrader👌👌"

"Wij vonden het een hele fijne shoot,rustig ,creatief en geduldig "