Als bruidspaar wil je intens genieten van dit moment en tegelijkertijd alles in je opnemen. Als trouwfotograaf in Limburg leg ik jullie dag tot in het kleinste detail vast, zodat jullie niets vergeten! Ik vang niet alleen jullie momenten, maar ook alles eromheen. Denk aan de sfeer, de ringen, het boeket, de prachtige trouwjurk, de decoratie, de bijzondere das en de emoties van de gasten.

Bruidsfotografie Limburg: foto’s vol liefde

bekijk mijn portfolio >

Mijn fotografiestijl is persoonlijk en natuurlijk, waardoor ik jullie precies vastleg zoals jullie zijn. Door jullie bruiloft op een spontane en warme manier vast te leggen, krijgen jullie foto’s vol emotie. Hierdoor blijft het gevoel van jullie dag bewaard om voor altijd te koesteren.

Spontane foto’s om jullie gevoel voor altijd vast te leggen

Ho-Yin & Anca

Na onze kennismakingsgesprek waren wij gelijk overtuigd dat wij de juiste persoon hebben gevonden om onze grote dag vast te leggen. Haar kleurrijke stijl van fotograferen bevalt ons zeer. De communicatie liep vlot, vertrouwd en makkelijk. Ook heeft zij ons op leuke ideeën gebracht om de fotoshoot verrassend en leuk te maken.
Nicole is erg zorgvuldig en attent. Dit is ook terug te zien in het resultaat! Wij genieten nog elke dag van de foto's en trouwalbum. Wij zullen iedereen haar van harte aanraden! 

" De kleurrijke stijl van fotograferen bevalt ons zeer. Nicole is zorgvuldig en attent."

Jessie & Twan

Wij hebben Nicole ingehuurd om de foto's van onze bruiloft te maken. We zijn echt super blij met de sprookjes achtige foto's die ze gemaakt heeft. Ze is heel duidelijk en snel met communicatie en ze zorgt er goed voor dat je je tijdens de shoot op je gemak voelt!

"Superblij met de sprookjesachtige foto's! Nicole is duidelijk en snel met communicatie"

Henk & Karin

Onze trouwdag was prachtig. Nicole heeft deze met haar foto's treffend vastgelegd. Drie dagen na onze bruiloft ontvingen we al een slideshow met de hoogtepunten van die dag in onze mailbox. Nicole is prettig in de omgang ,attent en professioneel. Ons album met foto's is prachtig geworden.

"Nicole is prettig in de omgang, attent en professioneel. Het album is prachtig geworden!"

Rosien & Stefan

Zeer professionele fotografe, stelt je gauw op je gemak, rustig in de omgang, onzichtbaar als het moet, aanwezig wanneer gewenst, goed oog voor detail en compositie, creatief met poses. We hebben dankzij Nicole een geweldige manier gekregen om terug te blikken op onze mooie dag.

"Onzichtbaar als het moet, aanwezig wanneer gewenst"

Onze speciale dag

~ minimaal 6 uur trouwfotografie om jullie bruiloft tot in de details vast te leggen

~ spontane en persoonlijke beelden die het verhaal laten zien van jullie liefde

~ een supersnelle preview na de bruiloft

~ een persoonlijke online galerij met alle geselecteerde foto’s in kleur en een selectie     in zwart-wit

~ levering van de hoge resolutie foto’s binnen 6 weken na jullie bruiloft

~ een prachtig fotoalbum

~ BTW en reiskosten


VANAF 1495,-

Wat kunnen jullie verwachten?

Meer weten en/of benieuwd naar de andere mogelijkheden? Vraag gratis mijn brochure aan en deze komt zo snel mogelijk jullie kant op!

Wist je dat je daarom bij iedere trouwreportage een trouwalbum ontvangt?
De grootte van dit album is afhankelijk van het pakket dat jullie kiezen, maar achteraf kun je natuurlijk nog altijd upgraden.

Het fijne aan een fotoalbum is, is dat je er samen doorheen kunt bladeren en herinneringen kunt ophalen. Dit is veel leuker dan dat je alle foto’s alleen digitaal hebt, toch?

Een prachtig album als herinnering aan jullie mooie dag mag niet ontbreken

LIEFDESVERHALEN

Als ervaren trouwfotograaf heb ik al veel mooie bruiloften mogen vastleggen met allemaal een eigen verhaal. Deze verhalen deel ik in mijn blog en ik neem jou graag mee!

Trouwverhalen die ik al heb mogen vastleggen

Zijn jullie net zo enthousiast als ik? Dan nodig ik jullie graag uit voor een kopje koffie of thee om even kennis te maken en jullie trouwplannen en -wensen te bespreken.

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen.

Vul hieronder je gegevens in om te kijken of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag of om een kennismakingsgesprek in te plannen.

enthousiast geworden?