Trouwfotografie

Trouwfotografie met als resultaat warme, kleurrijke en liefdevolle trouwfoto’s

Trouwplannen? Wat leuk, van harte Gefeliciteerd!

De komende tijd gaan jullie een heleboel voorbereidingen treffen om van jullie bruiloft een heel speciale dag te maken. Een van deze dingen is natuurlijk ook een bruidsfotograaf zoeken die jullie grote dag gaat vastleggen! Hierbij is het belangrijk dat jullie een trouwfotograaf kiezen die qua stijl en persoonlijkheid bij jullie past!

Hou jij van warme, kleurrijke, sfeervolle trouwfoto’s en pure emoties? Dan past Nicole Coolen Fotografie goed bij jou!

Als ervaren trouwfotograaf leg ik het verhaal van de trouwdag, de sfeer, bijzondere momenten en pure liefde vast in een prachtige trouwreportage. Bovendien hou ik van mooie details en kinderen op een bruiloft vind ik ook superleuk!

Tijdens de fotoshoot zorg ik voor een relaxte sfeer, zodat jullie spontaan en ongedwongen op de foto staan! Door middel van leuke vragen en kleine aanwijzingen zorg ik er als jullie trouw fotograaf voor dat jullie aandacht voor elkaar kunnen hebben en kunnen genieten van het moment!

Nieuwsgierig geworden? Download de gratis trouwgids en ontdek meer over mijn werkwijze als trouwfotograaf, prijzen, pakketten, albums en meer.

PRIJZEN TROUWFOTOGRAFIE

Ik heb een aantal mooie pakketten voor jullie samengesteld waarvan je hier een voorbeeldpakket ziet.

Voor alle pakketten, prijzen, albums en opties, download de gratis trouwgids

Voorbeeld trouwpakket

999
  • 6 uur aaneengesloten fotografie
  • Min. 250 foto's op een gepersonaliseerde USB-stick
  • Alle foto's in kleur en een selectie in zwart-wit
  • Luxe trouwalbum 20cm x 20cm (30 pagina's)

“Nicole is een hele fijne vrouw waar je je al snel thuis voelt. Niks is haar te veel, en denkt graag mee om het perfecte plaatje te creëren. Onze dag is dankzij Nicole vastgelegd voor ons leven.Een hele mooie en fijne ervaring!”

Deze website maakt gebruik van cookies om het bezoek zo prettig mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord.