nicole-coolen-fotografie-fotograaf-communiefotograaf-communiefotografie-communiefotoshoot-1

Communieshoot kasteel Vaeshartelt

Wauw, ik mocht weer een Communieshoot doen van een mooi meisje in haar prachtige communiekleding. Het is zo leuk om te zien hoe de kinderen stralen en trots zijn op hoe mooi ze er uitzien! 🙂

We spraken af op een super mooie locatie in de buurt van Maastricht, namelijk buitengoed Vaeshartelt. We liepen al kletsend door het park en tussendoor maakten we foto’s op mooie plekjes. Ook het zusje was mee en die wilde maar wat graag ook mee op de foto!

En op het einde kwam ook nog heel even een mooi zonnetje door tijdens zonsondergang, iets wat ik altijd fantastisch vind!

Kijken jullie mee naar de mooie beelden?

Liefs, Nicole

 

Lieve woorden

Nicole is erg enthousiast  en heel goed in omgang met kinderen. Niets is te veel en ze heeft veel geduld waardoor de kinderen zichzelf kunnen zijn. 

Resultaat: Geen geforceerde blikken op de foto’s, maar een echte lach. Onze dochter stond er, in haar communie jurk, stralend op. Dat maakt iedere foto even uniek.

Deze website plaatst functionele- en marketingcookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te optimaliseren en om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door verder gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord.