communieshoot Limburg kasteel Vaeshartelt

Communieshoot Kasteel Vaeshartelt

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Wauw, ik mocht weer een Communieshoot doen van een mooi meisje in haar prachtige communiekleding. Het is zo leuk om te zien hoe de kinderen stralen en trots zijn op hoe mooi ze er uitzien! 🙂

We spraken af op een super mooie locatie in de buurt van Maastricht, namelijk buitengoed Vaeshartelt. We liepen al kletsend door het park en tussendoor maakten we foto’s op mooie plekjes. Ook het zusje was mee en die wilde maar wat graag ook mee op de foto!

En op het einde kwam ook nog heel even een mooi zonnetje door tijdens zonsondergang, iets wat ik altijd fantastisch vind!

Kijken jullie mee naar de mooie beelden?

Liefs, Nicole

Lieve woorden

” Nicole is erg enthousiast  en heel goed in omgang met kinderen. Niets is te veel en ze heeft veel geduld waardoor de kinderen zichzelf kunnen zijn. 

Resultaat: Geen geforceerde blikken op de foto’s, maar een echte lach. Onze dochter stond er, in haar communie jurk, stralend op. Dat maakt iedere foto even uniek. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Ik leg graag jullie meest bijzondere momenten voor jullie vast, zodat je een blijvende herinnering hebt om voor altijd te koesteren!

Zullen we samen herinneringen creëren?