Bruiloft Rick en Rowin Schinvelderhoeve

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

“Eindelijk was het zover: onze trouwdag. Door COVID-19 was deze een jaar uitgesteld, dus voor ons was het extra spannend om na al die tijd te zien of we het nog steeds allemaal zo mooi vonden als we eerder bedacht hadden.

Om elkaar wat beter te leren kennen hebben we van tevoren een loveshoot gehad met Nicole. Hierbij hebben we al kennis kunnen maken met haar ontspannen, maar professionele werkwijze. Het gaf ons toen al veel vertrouwen in onze keuze.

Onze speciale dag vond plaats op de Schinvelderhoeve in Limburg: een mooie, oude hoeve met prachtige details in een mooie omgeving. We hadden ieder onze eigen ruimte om ons klaar te maken voor het grote moment: wij wilden elkaar pas voor het eerst zien in onze trouwkleding tijdens de ceremonie. Nicole heeft van ons beide supermooie foto’s gemaakt tijdens de voorbereidingen. Ze heeft sommige intieme momenten perfect vastgelegd. Zo ben ik (de bruid) ontzettend blij met een foto van mij met mijn beste vriendin (mijn getuige), verzonken in een emotionele omhelzing.

Toen was het eindelijk zover: de ceremonie. Wat hadden we daar lang op gewacht en ontzettend naar uit gekeken. We hadden een spreker ingehuurd die ons persoonlijke verhaal vertelde, met allerlei leuke anekdotes. Tijdens ons verhaal heeft Nicole de emoties van iedereen heel goed weten te pakken. En daarbij niet alleen onze reacties, maar ook die van onze gasten vastgelegd. Er zitten enorm leuke foto’s tussen van lachende (gierende) en geëmotioneerde gezichten.

De shoot die we samen hebben gehad, is ook echt prachtig geworden! We zijn ontzettend blij met de foto’s. Nicole had ontzettend veel leuke en creatieve ideeën en we hebben haar lekker haar gang laten gaan. Ze zorgde ervoor dat we erg op ons gemak en ontspannen waren en dat maakte het een hele fijne ervaring. En dit zie je natuurlijk ook weer terug in de foto’s. Ze wist ook precies waar de mooie plekjes waren op de Schinvelderhoeve, waardoor de foto’s mooie details bevatten van het oude pand.

Een paar dagen na het grote feest kregen we al een sneak peek van een selectie van foto’s. We werden toen al helemaal enthousiast voor ons fotoboek! Over de kwaliteit van het boek zijn we heel tevreden. Het heeft fijne dikke bladzijdes en een hele mooie leren kaft (met opdruk). Ook hier heeft Nicole haar creativiteit de vrije loop gelaten en een opzet voor het fotoboek gemaakt. We hebben na de voorselectie van Nicole maar enkele foto’s veranderd, en dit heeft geleid tot een schitterend resultaat!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Ik leg graag jullie meest bijzondere momenten voor jullie vast, zodat je een blijvende herinnering hebt om voor altijd te koesteren!

Zullen we samen herinneringen creëren?