Trouwen kasteel Groot Buggenum Limburg

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Van de ceremoniemeester ontving ik een prachtig stukje over deze bruiloft, lezen jullie mee?

“Wie vraagt en wie ‘ja’ als antwoord krijgt, zorgt voor een olievlek vol liefde. Zo vroeg hij haar ten huwelijk, zo was er van alles te regelen om hun trouwdag tot een van de allermooiste dagen van hun leven te maken en zo vloog die trouwdag ook alweer voorbij… Maar zoals er dan gezegd wordt: ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog’. Want bij het regelen van een bruiloft hoort ook het regelen van de fotograaf. Op deze bruiloft was dat Nicole. Die práchtige trouwfoto’s maakte!

Ze was er al vroeg op de trouwdag bij om de eerste voorbereidingen van de bruid en de bruidegom op de foto te zetten. De intieme momenten met de moeder van de bruid en van de getuigen met de bruidegom. Ze legde vast hoe de krultang in het bruidskapsel ging en hoe het bruidspaar elkaar voor het eerst zag.

Nicole mengde makkelijk met het bruidspaar en de gasten. Zij en haar camera’s waren er heel natuurlijk bij, alsof we haar allemaal al langer kenden. En Nicole wilde op het eind van de dag ook nog lang niet naar huis: het gevoel was wederzijds.

Toch kwam dat moment, maar nu zijn er de foto’s nog. Van alle blikken van het bruidspaar naar elkaar, de kus, de gasten, de prachtige locatie, de details van de trouwkaart, de ringen, het boeket, de jurk, het pak, de das, de vlaaien, de zus en de bruid in witte bontjasjes, een meisje met roze plukjes in het haar naast dito dahlia’s in de kasteeltuin, swingende moves op de dansvloer en nog zoveel meer om nog een huwelijk lang nu van na te genieten! En het leuke is ook dat Nicole zelf ook op de foto is gezet door een van de gasten. Zodat ook zij in zicht blijft.”

Minke Maat, ceremoniemeester op deze bruiloft

Lieve woorden bruidspaar

” We vinden de foto’s zo prachtig dat we ze het liefst allemaal kiezen voor het album, ze laten alle emoties en de sfeer zo goed zien!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Ik leg graag jullie meest bijzondere momenten voor jullie vast, zodat je een blijvende herinnering hebt om voor altijd te koesteren!

Zullen we samen herinneringen creëren?