Lifestyle newbornshoot

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Nadat ik de zwangerschapsshoot van dit lieve koppel had gefotografeerd, mocht ik nu ook de newborn shoot doen. De shoot vond plaats bij de mensen thuis, lekker in hun vertrouwde omgeving. Samen gingen we op zoek naar de mooiste plekken in huis qua daglicht.

De kledingkeuze en de kleuren van de kleding zijn van groot belang voor een mooie uitstraling van de foto’s. Daarom geef ik altijd van tevoren tips over kledingkeuze. En laten we eerlijk zijn, het resultaat was super mooi! Natuurlijke en warme kleuren, die een warme uitstraling geven en een gevoel van thuis.

Een newbornshoot is een geweldige manier om de eerste weken van jullie kleintje vast te laten leggen: van de schattige kleine details tot de onvoorwaardelijke liefde die jullie voor je kleintje voelen. Zo heb je voor altijd een prachtige herinnering aan deze bijzondere tijd.

Liefs, Nicole

Lieve woorden

” Wij vonden het vooral belangrijk dat we ons tijdens de shoot op ons gemak voelden. En bij Nicole voelden wij ons meteen op ons gemak en werden het ook spontane foto’s.

Nicole nam de tijd en kwam van te voren met tips en ideeën wat wij ook fijn vonden.
Wij hebben een gezellige shoot gehad! 🙂 “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Ik leg graag jullie meest bijzondere momenten voor jullie vast, zodat je een blijvende herinnering hebt om voor altijd te koesteren!

Zullen we samen herinneringen creëren?