nicole-coolen-fotografie-fotograaf-zwangerschapsfotograaf-zwangerschapsfotografie-zwangerschapsfoto-zwangershoot-limburg-brunsummerheide-7

Zwangerschapsshoot golden hour

Wat hou ik ervan om een fotoshoot te mogen doen tijdens het golden hour, zoals deze zwangerschapsshoot op de Brunsummerheide in Limburg. Wauw, wat is het licht magisch tijdens dit gouden uurtje, het geeft een prachtige sfeer en warme uitstraling aan de foto’s.

Het koppel dat ik mocht fotograferen was erg enthousiast, maar ze vonden het ook erg spannend om op de foto te gaan. Tijdens de shoot gaf ik hen aanwijzigingen en stelde hen op het gemak. Met als resultaat prachtige, natuurlijke foto’s die het geluk van deze bijzondere periode uitstralen.

Een zwangerschap is voor jou een heel speciale, bijzondere periode, waarvan je volop wil genieten en de herinneringen wil koesteren. Voor mij als fotograaf is het een eer om dit stralende geluk te mogen vastleggen en jullie die waardevolle herinneringen te kunnen geven.

Liefs, Nicole

Lieve woorden

Wij vonden het vooral belangrijk dat we ons tijdens de shoot op ons gemak voelden. En bij Nicole voelden wij ons meteen op ons gemak en werden het ook spontane foto’s.

Nicole nam de tijd en kwam van te voren met tips en ideeën wat wij ook fijn vonden.
Wij hebben een gezellige shoot gehad! 🙂

Deze website plaatst functionele- en marketingcookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te optimaliseren en om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door verder gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord.